12 Ocak 2015 Pazartesi

TescapeR---Şifreli evden kaçış oyunu

Herkese çok tavsiye ederim

Taksim-Talimhane'de metruk bir bina...daha merdivenleri çıkarken bacaklarımız geri geri gidiyor ve kapının önüne gelmemizle kapı açılıyor içeri giriyoruz!!! Söyleniyor takım "Demet nereden buldun bu etkinliği Allah aşkına?"
Gizemli bir antre..şifreler kilitler...ama ilerlemek mümkün değil bütün kapılar kilitli...zorlamak faydasız...anlamsız yerlerde anlamsız harfler, işaretler...ha gayret bütün taşların altına bakın herşeyi deneyin şifre bir yerden size gülümsüyor parça parça ve ilk anahtara ulaşıyorsunuz ...bir oda...bir geçit...bir dolap...bir kitap...bir harita...herşey şifre olabilir...1 saatiniz var ve süreniz başladı...bakalım çıkabilecek misiniz bu evden? bakalım nasıl bir ekipsiniz...suçlama kavga öne çıkma mı yoksa uyumlu bir şekilde sonuca ulaşma mı?

İnanılmaz lezzetli bir saat...biz aile olarak gittik...2-5 kişi arası etkinlik...mümkünse 5 kişi gidin hatta farklı yaşlardan farklı ortamlardan...farklı algılar için...10 yaş altı sıkılabilir...14 yaş altı aile ile diyor tanıtımda...gençler...şirket takımları...okul arkadaşları herkes için mükemmel bir etkinlik...İstanbul'da 20 tane varmış şimdi onları arıyoruz bulunca onlara da gideceğiz...

web: http://tescaper.com/
facebook: TescapeR
Ulaşım: Taksime gidin gerisi kolay
Bilet:WEB sitesi üzerinden rezervasyon yaparak gidiliyor
Etkinlik süresi: Maalesef 60 dakika

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder